Фантазия от щори за Вашия дом!

За нас — ВИПС ООД

Фирма „ВИПС“ е основана през 2007 година и е първият и единствен производител на щори в гр.Плевен.

Първоначално производството се изпълнява с ръчни машини , но поради увеличения  обем на работа, през 2009г. закупуваме автоматична машина за венециански  щори. В следствие на постоянния ни стремеж към по-добро обслужване на клиентите ни в максимално кратки срокове, закупуваме и втора автоматична машина.

Стремим се постоянно да обновяваме колекциите си щори с нови платове и видове, за да отговорим на нуждите на нашите дистрибутори. Към настоящия момент фирмата работи с над 100 дистрибуторa в 20 населени места в България.

Целта ни е, запазвайки доброто име и авторитет, в бъдеще да развием още по-добре дистрибуторската си мрежа в цялата страна.

Обадете се още сега на 0879 043 033 или използвайте формата за

Всички видове щори от производител

Производството на щори е основна дейност на нашата фирма. Оперирайки в областта на производството на светлозащитни конструкции вече 15 години, ние предлагаме единствено продукти с безупречно качество. Асортиментът ни включва различни видове щори от плат, алуминий, пластмаса, дърво.

Имаме модерни решения както за апартаменти и частни къщи, така и за офиси, училища, административни и обществени помещения. Сред широката гама от материали с различни текстури и цветове, можете да изберете подходящия вид щори за всеки стил и цветова схема на интериора.

Използвайки модерно оборудване, ние сме в състояние да изработим щори от всякакъв размер и форма в необходимите обеми за кратко време. В нашата работа използваме издръжливи устойчиви на износване материали, както и висококачествени сертифицирани компоненти. Това е гаранция за висока надеждност и издръжливост на нашите продукти.

Безупречни материали

в максимално разнообразие от цветове и текстури – това ни позволява да предложим подходящо решение за всеки интериор.

Експертна консултация

Екипът ни е насреща с професионални съвети и изчерпателна информация относно характеристиките и приложението на всеки модел.

Модерно оборудване

Високотехнологичните машини дават възможност за автоматизация на процесите, което гарантира по-рентабилно и по-качествено производство.

Обновена продуктова гама

Следим постоянно новите тенденции в интериора и се стараем да предложим на своите клиенти модерни дизайнерски решения на достъпна цена.

Нашите колекции от засенчващи системи се изработват с най-добрите, внимателно подбрани материали в ярки и дискретни разцветки. Благодарение на отличните суровини, нашите специалисти могат да създадат щори за всеки интериорен стил.

Продуктите за контрол на светлината се изработват по поръчка, като се вземат предвид всички дизайнерски характеристики на конкретния прозорец.

Когато избирате щори, можете да се възползвате от услугите на нашите консултанти. Ще ви предложим няколко оригинални и стилни решения, от които можете да изберете най-подходящия вариант. За да узнаете цената на готовите светлозащитни конструкции, наш специалист ще ви посети в удобно време и ще направи нужните измервания безплатно.

Фирма ВИПС ООД е професионалист в производството на засенчващи и декоративни щори. След като направите поръчка при нас, можете да бъдете сигурни, че резултатът ще отговори на най-високите ви очаквания.

КОНТАКТИ