Фантазия от щори за Вашия дом!

Дървени щори — ВИПС ООД

Хоризонталните дървени щори са идеално решение за множество помещения, в които искате да създадете естествен интериор, без да използвате изкуствени материали.

Специалният клас естествена дървесина ви позволява да го постигнете, елиминирайки недостатъците на изкуствените материали.

Материалът, от който изработваме нашите дървени щори е екологично чист и не отделя вредни вещества в околната среда и жилищните помещения. Чисто визуално дървената засенчваща система създава усещане за топлина и уют.

Използваме специално обработен дървен материал, който не се огъва и надува от продължително излагане на силна слънчева светлина.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Щори от дърво - материал и конструкция

Дървените хоризонтални щори са създадени за тези, които ценят екологичните материали.

С присъствието си те правят всяко пространство по-тихо, по-топло и по-уютно. Създават хармония, каквато други материали не успяват да постигнат.

Това е универсален вариант както за домашна употреба, така и за офис помещения, селски къщи, работни помещения, кафенета, ресторанти и др.

Ние сме производител на светлозащитни системи с богат опит в производството на качествени дървени щори.

Изработваме продукти, които ще ви служат десетилетия без избледняване и повреди, благодарение на внимателно подбраните материали и модерно оборудване, което използваме при производството.

Сред предимствата на щорите от дърво си струва да изтъкнем:

— Атрактивен външен вид;

— Естествен вид на материала;

— Универсалност на дизайна;

— Екологичност;

— Отлична защита от ярко слънце;

— Структурна якост;

— Дълготрайност.

Всички тези предимства се превръщат в основателна причина за избор на точно такава засенчваща система. Щорите ни от дърво се изработват с широчина на ламела 25 мм и 50 мм. Имат изключително удобно и просто управление.

КОНТАКТИ