Фантазия от щори за Вашия дом!

Вертикални щори перде — ВИПС ООД

вертикални щори перде

ВИПС ООД предлага изработка на вертикални щори тип Перде. Щорите се изработват от тъкани, обработени с акрилно прахоотблъскващо импрегниране, което улеснява поддръжката.

Нашата колекция включва огромен брой зашеметяващи материи от икономичен клас до шикозни и луксозни материали. Завесите могат да бъдат от тюл, велур, полиестер и т.н.

Пердетата могат да бъдат изработени не само с прости тъкани, но и комбинирани (многослойни зашити) в различни конфигурации и форми.

Тези щори са чудесна алтернатива на обикновените завеси.

В цената им е включена надеждна система за укрепване и управление на степента на засенчване.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Домашните щори тип перде имат способността да създават уникален интериор. Завесите-щори от текстил имат огромно предимство пред обикновените текстилни завеси. Те ви позволяват да създадете невероятни комбинации от различни материи. Платовете могат да бъдат едноцветни или изпъстрени с ярки декоративни принтове.

Щората перде е оборудвана с удобен механизъм за управление, който подрежда равномерно плата и ви позволява да регулирате плавно количество светлина, което ще прониква в помещението.

Полупрозрачните вертикални ламели филтрират светлината, когато са в отворено положение. При затварянето им се постига 100% затъмнение.

Вертикалните щори завеса са чудесно решение за закриване на големи прозорци. Простотата на управлението и надеждността на механизма ще ви осигурят единствено положителни емоции в периода на експлоатация.

С нашите изделия се постига съвършенство при управление на светлината в затворени помещения.

Широка гама от текстури и цветове, надеждност на дизайна и лекота на използване – всичко това прави вертикалните ни щори Перде предпочитано допълнение към модерния интериор.

Вертикални щори перде

КОНТАКТИ