Фантазия от щори за Вашия дом!

Услуги — ВИПС ООД

Експертният персонал, високотехнологичните и автоматизирани машини и разнообразните висококачествени продукти представят на пазара изделия с цена и качество без конкуренция.

Вие нашите клиенти, за да направите най – точния избор и да получите продукт, който да Ви доставя максимален уют, ние Ви предлагаме услуга, която е напълно безплатна – “Вземане на размер”. Наш представител ще Ви посети, консултира за избора на модел и вид щори, снеме точните размери и изготви ценова оферта.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Съвременните щори са стилни и функционални изделия, използвани широко в жилищни, офисни, търговски и производствени помещения. Те ви позволяват да регулирате осветлението, като същевременно защитават от преки слънчеви лъчи и любопитни очи. В продуктовия ни каталог ще откриете разнообразие от щори – вертикални, дървени, венециански, австрийски и др.

Какви услуги предоставяме?

Фирмата ни не просто продава щори, а предоставя пълен набор от услуги – от измервания и монтаж до регулиране и ремонт. След като направите поръчка, можете да бъдете сигурни, че ще извършим своевременно и напълно безплатно нужните измервания, ще изработим поръчаните от вас щори, ще ги доставим и монтираме на прозорците.

Измерване

Компетентното изпълнение при вземането на размери е гаранция, че монтажът на слънцезащитни конструкции ще се извърши бързо и без никакви проблеми. Нашите експерти, ангажирани с измерването, познават добре всички характеристики на закрепването на щорите от различните видове. Бъдете уверени, че измерванията ще бъдат извършени коректно и с висока точност.

Монтаж

Правилният монтаж на щорите влияе пряко върху експлоатационния им живот и нивото на комфорт при тяхното използване. Ето защо монтажът на слънцезащитни конструкции от всякакъв вид и размер се извършва от сертифицирани монтажници на нашата фирма с високо качество и в уговорения срок. Предоставя се гаранция за монтажните работи, а също така извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Доставка

Нашата компания има перфектно изградена дистрибуторска мрежа в почти цялата страна, което ви позволява да закупите нашите продукти в своя регион. При директни поръчки към нашата фирма, изпращаме готовите изделия, като използваме услугите на водещи куриерски фирми в страната. Щорите могат да бъдат изпратени до посочен от вас адрес или до офис на куриер.

Ремонт

Дори и най-надеждните щори могат да се повредят с течение на времето. Нашият сервизен отдел извършва превантивна поддръжка и ремонт на всички видове конструкции, включително на механизмите за управление. Можем също да заменим плат на рулонна щора или ламели на вертикален модел без подмяна на механизма. Цената на услугите зависи от естеството на неизправността и вида на слънцезащитната система.

КОНТАКТИ