Фантазия от щори за Вашия дом!

Руло щори — ВИПС ООД

Руло щорите са елегантни, стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Те са с изключително лесен механизъм за управление , изработват се от текстилни материи –100% полиестер, полиестер и PVC или от фибростъкло.

Предлагаме прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове в различни видове разцветки и десени. Така щорите могат да осигурят, както леко приглушена светлина, така и стопроцентово затъмняване.

Руло щорите подчертават уюта на дома със забележителни цветови нюанси и десени. Изпълнението се осъществява по два основни начина – с или без водачи. Системата с водачи е подходяща за отваряеми части. Щората се „слива“ с прозореца. Системата без водачи е подходяща за неотваряеми части, покрива по-голяма площ от прозореца. Съществуват разнообразни механизми за управление и много различни начини на монтаж – за таван, стена или прозорец.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Нашите руло щори са модерно решение, подходящо за апартаменти, селски къщи, офиси и други помещения, където е нужно ефективно да се ограничи ярката слънчева светлина. Освен това, щорите са изработени така, че наред с правилното засенчване, да се постигне хармония, уют и красота. Щорите тип руло се изработват от различни видове текстил. Технически могат да бъдат изпълнени по два начина – със и без водачи.

Уникални конструктивни особености

Щората руло може да се изработи от няколко вида текстил – полиестер, полиестер и PVC или от фибростъкло. В зависимост от желанието на клиента можем да изработим системата от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове в различни цветове и десени. В зависимост от избора на тъканта, щорите могат да осигурят от леко приглушена светлина до стопроцентово затъмняване.

Конструктивно ролетните щори за прозорци представляват комбинация от елементи, които образуват единна светлозащитна конструкция. Дизайнът им включва:

— Текстилно платно;
— Вал за навиване на платното;
— Верига или въже за повдигане и спускане на щората;
— Елементи за укрепване на цялата конструкция върху прозореца.

Всички тези детайли образуват надеждна конструкция, която има интелигентен контролен механизъм за лесно регулиране. Крепежните елементи създават основа, върху която е монтиран вал с плат. Верижка или шнур, в зависимост от използвания модел, ви позволява бързо да повдигнете или спуснете тъканта. По този начин потребителите могат да управляват завесите с леко движение на ръката, в зависимост от слънчевата светлина и представите за комфорт.

Два основни варианта на изработка – със и без водачи

Като техническо изпълнение, руло щорите могат да се изпълнят по два начина – със и без водачи. Първият вариант е основен избор за отваряеми прозорци. Той позволява повдигане на щората, за да може да се отвори прозореца. Системите без водач е удачно да се монтират на остъкления, които не подлежат на отваряне, например стъклени витрини.

Имаме възможност да оборудваме рулонните щори с различни видове механизми за управление, спрямо предпочитанията на клиента или възможностите, които дава помещението/дограмата. Тази гама засенчващи системи могат да се монтират на таван, стена или върху дограма.

КОНТАКТИ