Фантазия от щори за Вашия дом!

Венециански щори — ВИПС ООД

Венециански щори: се изработват от висококачествено алуминиево фолио с ширина на ламела – 16 и 25мм.

Хоризонталните щори предлагат класически вид, като същевременно осигуряват защита на личното пространство.

Те са универсални, което позволява монтаж на всички видове дограми, между стъклата и пред тях.

Предлагат се в широка цветова гама, за наклонени и подвижни повърхности.

Изпълняват се със странично водене и фиксатори, може да се изработят и с нестандартна форма, с ляво или дясно управление. Те са най-често използваният ни продукт.

Изработват се и с широка греда, като се вграждат между стъклодържателите и се наричат Венициални Лукс.

Тяхната асиметрична горна релса приляга перфектно към всеки стъклодържател. Укрепването и става със странично водене.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Хората, които ценят не само красотата, но и практичността в интериора, отдавна са направили своя избор в полза на универсалните венециански щори. Те са много издръжливи, лесни за почистване, а благодарение на универсалната си цветова схема, се вписват отлично в почти всяко затворено пространство.

Щорите от този вид са еднакво широко застъпени в жилища, офиси, търговски и представителни помещения. Поради лекотата на тяхното почистване намират приложение също в административни сгради и производствени предприятия. Нашите изделия се изработват от висококачествено алуминиево фолио с ширина на ламела – 16 и 25мм.

Удобният механизъм за управление и голям ъгъл на наклон на ламелите (лентите, които съставляват щорите) ви позволяват да регулирате не само потока на светлината, но и ъгъла на проникването ѝ в стаята, което ви дава възможност да създавате точно атмосферата, която е необходима в момента.

Множество възможности

Хоризонталната щора може да се монтира на всякакви дограми, включително може да покрива остъклената част на входни и интериорни врати.  Щорите от този вид не пречат на отварянето на крилата на прозорците и вратите.  Освен това са много издръжливи, удобни и лесни за почистване.

Разнообразието от цветови решения и видове конструкции (изработват се във варианти за наклонени и подвижни повърхности) ви позволява хармонично да впишете изработените от нас Венециански щори в абсолютно всеки интериор. Изпълняват се със странично водене и фиксатори. Можем да ги изработим в нестандартни форми, с ляво или дясно управление.

КОНТАКТИ