Фантазия от щори за Вашия дом!

Вертикални щори — ВИПС ООД

Вертикалните щори са модерна алтернатива на пердетата и завесите. Изглеждат добре в почти всяка обстановка. Най-голямо разнообразие на платове и най-широка гама от цветове, можем да ви предложим точно при този модел.

Чрез вертикалните щори се постига идеален контрол на светлината. Най-предпочитани са за спални помещения или стаи за гости. Текстилните ленти се предлагат стандартно в 2 размера – 89 мм и 127 мм, Клиентът определя начина на събиране и управление на щората – ляво, дясно или в средата.

Вертикалните щори се монтират на стена или таван. Има възможност за монтиране на декоративен корниз, който покрива механизма и придава завършен вид на щората. 

В една щора може да се комбинират 2 или повече цвята. Може да се изработват вертикални щори за скосени под различен ъгъл прозорци.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Вертикалните щори от плат са удобни светлозащитни конструкции, които се отличават с високата си функционалност. Имат удобен механизъм за управление, който ви позволява лесно да регулирате позицията на ламелите. Такива щори могат да се използват в абсолютно всяко пространство, тъй като осигуряват ефективна защита от ултравиолетово лъчение. Те създават уют в помещенията, а също така се отличават с експлоатационната си надеждност.

Вертикалните текстилни щори за прозорци ви позволяват:

— Леко да заглушете светлинния поток, който преминава през прозореца – просто фиксирайте ламелите под желания ъгъл спрямо прозореца;

— Да спрете напълно потока от светлина, като затворите светлозащитната система;

— Да създавате дифузен или антирефлексен ефект.

Тези 3 причини, и в същото време функциите на светлозащитните системи, позволяват използването им както е угодно и удобно на самите потребители.

Има много възможности за инсталиране на вертикални щори. Текстилните ленти се предлагат стандартно в 2 размера – 89 мм и 127 мм, Клиентът определя начина на събиране и управление на щората – ляво, дясно или в средата. Могат да се монтират на стена или таван.

Поради високата си функционалност, щорите от този вид привличат много хора, които искат да създадат комфортни и уютни условия за работа и живот. Те избират вертикални текстилни щори ВИПС за напълно различни помещения. Могат да се използват в офис пространства, когато се налага затваряне на голям брой прозорци. Идеални са за панорамни прозорци, които се отличават с голямата си ширина и височина.

КОНТАКТИ