Фантазия от щори за Вашия дом!

Плисе щори — ВИПС ООД

Плисе щорите се изработват от антистатичен материал, който не задържа прах, влагоустойчив е и е негорим.

Предимството на плисе щорите е, че позволява събиране на материята, както стандартно нагоре, така и надолу, и комбиниран вариант в двете посоки.

Плисе щорите също така са подходящи за капандури и прозорци с нестандартни форми: трапци, триъгълници, арки, комбинират неповторим дизайн с успешно контролиране на дневната светлина и температура, защитават от нежелани отражения на светлината.

Когато избират ефективна слънцезащита за прозорец, клиентите ни обмислят различни възможности. Пред тях има разнообразие от завеси и щори с различни механизми за управление, но тези, които наистина се открояват са плисираните щори. Опция, която все повече се използва в голямо разнообразие от помещения.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Особености и предимства

Плисираните щори са чудесен вариант за прозорец, както и за цялото пространство на прозореца, когато трябва ефективно да се предотврати проникването на слънчевите лъчи, но същевременно да има малко слънчева светлина в стаята. Основното предимство на плисе щорите е, че ви позволяват да:

— Затворите само горната част на прозореца, оставяйки долната отворена;
— Затворите само долната част на прозореца, оставяйки горната част отворена;
— Затворите прозореца в средата, оставяйки горната и долната част отворени;
— Затворите прозореца напълно, за да предотвратите проникването на светлина.

По този начин плисираните щори дават на своите собственици възможност да регулират в широки граници светлинния поток, навлизащ в съответното пространство. Потребителите могат да инсталират щората както пожелаят, което е много удобно решение за помещения, където е нужно да се ограничи ярката слънчева светлина, но същевременно да има някаква светлина вътре в стаята.

Нашите плисе щори се изработват от антистатичен материал, който не задържа прах, влагоустойчив е и е негорим. Щорите с ръчно управление са идеални за нестандартни интериорни проекти. Те се вписват чудесно във всяка форма на отвора на прозореца, монтират се върху правоъгълни, сводести, кръгли, триъгълни и други видове отвори.

КОНТАКТИ