Фантазия от щори за Вашия дом!

Римски щори — ВИПС ООД

„Римската щора“ е създадена да внесе елегантност в интериора, придава индивидуалност. Те са едно от най-стилните решения за покриване на прозорците.

Със съвременните си решения и възможности тя прекрасно може да замени ролята на перде или завеса. Но това не пречи да бъде умело комбинирана със завеса за постигане на многопластов изглед. С тази щора може да се постигне топлина и уют в интериора.

Фибро пръчки, закрепени на равни интервали в джобове в щората, в комбинация с водещата връзка, създават сгъвките на щората, когато е във вдигнато състояние. Някои от предлаганите платове осигуряват стопроцентово затъмнение.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Ако желаете да засенчите прозорец, постигайки приятен декоративен ефект, но не разполагате с достатъчно пространство за пищни завеси, нашата гама римски щори са правилното решение. Те създават уют и красота в помещенията с вълнообразната си структура. Щората образува красиви гънки, благодарение на интегрираните на равни интервали фибро пръчки. Римските щори се предлагат в богат асортимент от тъкани и десени с различна степен на засенчване.

Разнообразие от варианти за степен на засенчване

Римската щора често може да се срещне във вариант Ден и Нощ. Това е двойна система от две самостоятелно регулиращи се щори в зависимост от това дали е ден или нощ. Инсталирани на обща окачваща рамка (корниз) се използват два различни вида материи (прозрачна и плътна), всяка с независимо управление чрез една обща верига за плавно спускане и вдигане на завесата.

Идеални за ограничаване на слънчевата светлина, когато е необходимо, римските щори са лесни за използване и дълготрайни. Управлението се осъществява посредством водеща връзка, подобна на тази при венецианската щора. С едно леко издърпване можете да откриете малка част или цялата част от прозореца. Когато десенът на плата е избран в правилния нюанс, щората ще създава пищен колорит в помещението и ще се превърне в интериорен акцент.

Изработени по мярка специално за вас

Ако все още не сте намерили перфектните готови римски щори, които да паснат на вашите прозорци, ние предлагаме напълно безплатна услуга вземане на размери. С огромния избор от тъкани, от които да избирате и с персонална изработка по размер, ще получите продукт, който ви удовлетворява напълно. Използваме материи, които дават различен ефект – от съвсем леко засенчване до пълно затъмнение.

Щорите от въпросния вид имат множество предимства:

— Съчетават красота и функционалност;

— Придават индивидуален облик на интериора;

— Приятен ефект както в пуснато, така и в прибрано състояние;

— Лесни за почистване и поддръжка.

 Що се отнася до препоръките за почистване, в случая те са стандартни за всички видове тъкани – както естествени, така и синтетични.Платовете трябва да се перат на ръка с органични продукти (сапун за пране, неутрален прах) и след отцеждане, в полумокро състояние да се поставят върху корниза.

Ако платната са изработени от плътна естествена материя, е разрешено директно гладене или обработка с пара. Желателно е да се даде предпочитание на химическото чистене – с прахосмукачка, мека кърпа или четка с естествен косъм.

КОНТАКТИ