Фантазия от щори за Вашия дом!

Руло щори ДЕН и НОЩ — ВИПС ООД

Ново и модернистично решение са руло щорите Ден и Нощ. Чрез два текстилни плата с прозрачни и плътни ленти, които се редуват, се постига ефектно съчетание на светлината от нощ към ден.

Платовете са изработени от полиестер и са антистатични.

Могат да бъдат пастелни, двуцветни, с декорация и имитация на дърво. Лесни са за монтиране и управление, създават уникална атмосфера, позволяват регулиране на светлината при спусната щора.

Предлагат се във вариант с кутия и водачи и без водачи.

Обадете ни се и ще Ви посетим в удобно за Вас време с пълен набор от каталози на нашите продукти.... За да Ви оцветим или затъмним според Вашето желание.

Двойни ролетни щори ден и нощ за надеждна защита през деня и спокоен сън през нощта

Нашите руло щори Ден и Нощ са модерен, красив и удобен вид слънцезащитна система, съставена от два вида текстилни ленти (плътни и прозрачни), монтирани чрез редуване. При повдигане се навиват на руло върху вал, монтиран в горната част на рамката. И двата варианта – засенчващи и прозрачни ленти се изработват от синтетични материали, импрегнирани със слоеве с антистатичен, бактерициден и прахоотблъскващ ефект.

Разстоянието между двата вида прозрачни и матови ивици се регулира с помощта на шнуро-подобно приспособление. На сутринта всички тъмни ивици се раздалечават и в стаята нахлува поток светлина. Вечер ламелите се трансформират така, че да образуват непрекъснато платно. Тези характеристики са определили тяхното наименование „ден нощ”.

Цялата ни гама руло щори Ден и Нощ може да се изработи по индивидуални размери на клиента. За да се избегнат всякакви грешки, измерването се прави от нашите експерти – услуга, която е напълно безплатна. Експертите ни могат също да ви консултират относно избора на засенчваща система и начина на нейното монтиране.

Ролетните щори от този вид имат множество предимства:

— Дизайнът им е проектиран така, че да се вписват идеално във всеки интериорен стил;

— Можете да комбинирате различни цветове на ивиците, за да постигнете по-раздвижен и атрактивен ефект;

— Тъканите са наситени с разтвор, който предотвратява натрупването на прахови частици;

— Мръсотията може да се отстрани с мека влажна гъба.

Ако сравним двойните ролетни щори и техните еднослойни аналози, то първите печелят. Те позволяват лесно регулиране на естествената светлина, без прозорецът да се открива напълно. В това се състои и единственият недостатък на класическата щора руло. При пълното ѝ събиране, помещението губи част от уюта и привлекателната си визия. Щорите ден и нощ могат да се поръчат във вариант с кутия и водачи и без водачи.

КОНТАКТИ